Project omschrijving

Shrek the Musical

Shrek is een musical over een gelijknamige groene Oger, die woont in een moeras. Hij kan daar leven zoals hij wil, zonder te worden lastiggevallen. Op een dag ziet hij ineens allerlei sprookjesfiguren in zijn gebied komen, zoals Roodkapje, de Grote Boze Wolf, Pinokkio en een heks. Ze zijn weggestuurd door Lord Farquaad uit het stadje Duloc. Shrek besluit om verhaal te gaan halen bij deze prins zodat de sprookjesfiguren terug kunnen naar waar ze vandaan komen en hij zijn moeras weer voor zichzelf heeft.

Dit is het begin van een sprookjesachtig avontuur waarbij Shrek vriendschap sluit met een ADHD-ezel genaamd Donkey en verliefd word op de mooie prinses Fiona.

Krijgt Shrek zijn moeras terug?
Kan hij zijn gevoelens uiten?
Zullen ze nog lang en gelukkig leven?

In 2019 heeft BOeMS laten zien dat zij nog steeds musicals van hoge kwaliteit kan brengen. Drie van de vier voorstellingen waren volledig uitverkocht en de overgebleven voorstelling had nog maar een paar zitplaatsen over.

Het publiek was zeer enthousiast over deze gezellige familievoorstelling en waardeerde de kwaliteit van de zang, dans en drama van BOeMS.

DATUMS

11, 12 en 13
Januari 2019

LOKATIE

Cultureel Centrum
Jan van Besouw
in Goirle

Foto’s

Vorige Voorstellingen