Project omschrijving

Het Boek is Zoek!

Na het grote succes van ‘Net alsof’, presenteert BOeMS in 2017 de Pietenshow ‘Het Boek is Zoek!’. Net als vorig jaar met een glanzende hoofdrol voor Pakjespiet en Regelpiet!

Iedereen is er klaar voor, iedereen heeft er zin in: cadeautjes krijgen van Sint en zijn Pieten! De liedjes zijn gezongen, de dansjes gedaan, de pepernoten gesnoept.

Dan breekt het grote moment aan: Sint wil zijn grote boek pakken waar in staat welke cadeautjes iedereen krijgt. Maar wat een ramp: het boek is kwijt! Pakjespiet had het boek van Regelpiet gekregen en moest er goed op passen. En dat heeft hij ook gedaan… tot nu! Even is er lichte paniek, maar natuurlijk is daar Regelpiet met een oplossing.

Samen met de kinderen en Pakjespiet zorgt Regelpiet dat Sinterklaas ook zónder boek toch precies weet welke kinderen er allemaal in de zaal zitten. Natuurlijk niet zonder de nodige hilariteit en onhandigheid. Maar zoals altijd komt uiteindelijk alles goed en gaat iedereen met een mooi cadeau – en een geweldige ervaring – weer naar huis.

DATUM

December 2017

LOKATIE

Bij de klant

Foto’s

Vorige Pietenshows