Onze Pietenshows

Ieder jaar maakt BOeMS een mooie Pietenshow met een eigen geschreven verhaal dat zowel leuk is voor de kinderen als voor de ouders en grootouders. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de verhaallijn van het Sinterklaas-Journaal. Het verhaal wordt uiteraard ondersteund door zang en dans van BOeMS kwaliteit.

Het leuke van de BOeMS Pietenshows is dat ze bij u op locatie gespeeld worden. Daardoor kan de show helemaal op maat worden gemaakt naar uw wensen. Zo heeft u keuze in de lengte van de show, met hoeveel pieten we komen, of BOeMS ook voor licht en geluid zorgt, en eventueel andere keuzes die voor u belangrijk zijn.

Onze Pietenshows zijn interactief en duren ongeveer 60 minuten,

Hierbij verzorgen wij: vier Pieten, een Sint, dans, zang, geluid en strooigoed voor maximaal 100 personen publiek.

Hebt u meer of minder publiek? Is er iemand binnen uw bedrijf die graag zelf voor Sinterklaas wil spelen? Zijn er meerdere shows nodig? Alles kan!

We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en het bijbehorende kostenplaatje in kaart te brengen.

U kunt bij ons het hele jaar terecht met vragen omtrent de Pietenshow.

Stuur even een e-mail naar pietenshow@boems.nl. We maken dan zo snel mogelijk met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Dat praat wél zo makkelijk!

Vorige Pietenshows

Schrijf Je In

ONTVANG EEN AANTAL KEER PER JAAR ONZE NIEUWSBRIEF

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste gebeurtenissen en evenementen rondom Musicalvereniging BOeMS, dan kun je jezelf hier aanmelden voor onze  nieuwsbrief.